Veiligheid voorop: asbestinventaris bij verkoop van jouw woning!

Veiligheid voorop: asbestinventaris bij verkoop van jouw woning!

Asbestinventaris bij Verkoop van Woning – Certihome

Asbestinventaris bij Verkoop van Woning

Wanneer je een woning wilt verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke aanwezigheid van asbest. Asbest is een schadelijke stof die in veel oude gebouwen kan voorkomen. Om potentiële kopers te informeren en de veiligheid te waarborgen, is het verplicht om een asbestinventaris op te stellen.

Een asbestinventaris is een gedetailleerd rapport dat aangeeft of er asbesthoudende materialen aanwezig zijn in de woning. Dit rapport moet worden opgemaakt door een erkend expert en dient ter bescherming van zowel de verkoper als de koper.

Bij de verkoop van een woning moet de verkoper het asbestinventarisrapport overhandigen aan de potentiële kopers. Op die manier zijn zij op de hoogte van eventuele risico’s en kunnen zij weloverwogen beslissingen nemen.

Het opstellen van een asbestinventaris is niet alleen verplicht, maar ook essentieel voor een transparante en eerlijke verkoopprocedure. Door tijdig deze inventaris op te maken en eventuele risico’s aan te pakken, draag je bij aan een veilige leefomgeving voor toekomstige bewoners.

Voor meer informatie over het opstellen van een asbestinventaris bij de verkoop van je woning, neem contact op met Certihome. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te adviseren in dit proces.

Ontvang vandaag nog jouw asbestinventaris bij verkoop!

Een reactie achterlaten

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

© Copyright andersaline.nl